Loopbaan

Hoeveel medewerkers zullen in de toekomst decennialang aan één werkgever trouw blijven in dezelfde functie? Veel minder dan vroeger, verwachten we. Routine heeft vandaag een heel andere connotatie. Zeker jongere generaties willen variatie, continue feedback en vooral voldoende opties voor de toekomst. Opties die ze bovendien zelf controleren, mét respect voor een gezonde werk-privébalans.

Je ziet het goed: een mijnenveld voor werkgevers. Maar er zijn ook manieren om honger van je medewerkers om te zetten in een troef. Om nieuwsgierigheid te verenigen met jouw bedrijfsdoelstellingen. Om in te spelen op duurzame inzetbaarheid. We geven tekst en uitleg bij 5 trends.

“Loopbanen gaan in alle richtingen en werknemers – niet enkel jongeren – durven ook meer van sector te veranderen dan vroeger. Willen we onze bedrijfswereld dynamisch en onze arbeidsmarkt gezond en evenwichtig houden, dan is levenslang leren een must.”

Onze visie

Ook nieuwsgierig naar de toekomst? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.

Schrijf je in